Avto na akumulator Peg Perego

Imate otroka in bi ga radi presenetili za rojstni dan? Presenetite ga z odličnim in nepozabnim darilom! Otroški avto na akumulator Peg Perego je prav gotovo eden izmed takih presenečenj. Če pa želite, da še malce »dela« izberite traktor na pedala.

Tudi vas začne vaš otrok spraševati takoj, ko se usedete v avto zakaj je volan, kaj je ročka za menjavo prestav in podobno. Potem je otrok pripravljen, da ga spoznate s samostojno vožnjo v povsem varnih vozilih, ki so narejeni posebno za otroke. Peg Perego je znan kot proizvajalec zelo kvalitetnih vozil za otroke. Proizvaja pa vse od triciklov, motorjev, avtomobilov, SUV-ov pa do traktorjev in prikolic.

Če se bojite, da vaš še ni sposoben samostojno voziti avto na akumulator, potem lahko izberete takšnega, ki vam dopušča, da preko daljinskega upravljalnika prevzamete nadzor nad vožnjo, če je to potrebno. Peg Perego proizvaja vozila za otroke z precejšnjim razponom napetosti napajanja. Za najmanj zahtevne terene (asfaltirane ravnine) in najmanjše otroka izdeluje 6V avtomobile. Za najbolj zahtevne terene (tudi brezpotja) in večje otroke, tudi v paru, pa izdeluje pravcate terence z 24V napajanjem.

Novost 2016

Novost v kolekciji Peg Perego 2016 je odličen avto na akumulator z 24V napajanjem, ki je ne glede na svojo robustnost primeren že za otroke od 3 let starosti dalje pa vse tja do starosti 8 let. Drugo, hitrejšo prestavo, je mogoče zakleniti in s tem je avto na akumulator primeren tudi za manjše otroke. Omogoča prevoz 2 otrok in lahko vozi vse do 6,5 km/h. Opremljen je s 6 kolesi ter kesonom – prekucnikom, katerega maksimalna nosilnost je 30 kg. Skupna nosilnost je tako kar 90 kg.

V ponudbi pa ima Peg Perego licenčne traktorje John Deere. Tu lahko izbirate med klasičnimi traktorji, traktorji z nakladačem ali traktorji s prikolico (vsi na akumulator), za nostalgike in tiste bolj aktivne pa v ponudbi najdete tudi traktor na pedala.

Peg Perego ima kot proizvajalec eno najobširnejšo paleto vozil za otroke v kateri brez težav najdete pravo za vašega otroka, tako po hitrosti, moči, kot izgledu. Najbolje pri Peg Peregu pa je, da so njihovi izdelki zelo kvalitetni in se z njimi otroci lahko brezskrbno zabavajo več let brez kakršnih koli težav. Tako pri nas starši za svoja vozila kupujejo nadomestna kolesa, ki so v bistvu potrošni material, ostalih reklamacij pa skoraj ni.

Obsežna ponudba

V naši spletni trgovini Bimbo lahko izbirate med celotno ponudbo vozil za otroke blagovne znamke Peg Perego. Imamo tako najosnovnejši in začetni traktor na pedala kot tudi najbolj izpopolnjen, najhitrejši in največji avto na akumulator.

Izbira je vaša, a z izbiro blagovne znamke Peg Perego zagotovo ne boste razočarani.

avto na akumulator

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja