Kako oprati avto s kozarcem vode

Za pranje avtomobila se na eno pranje porabi tudi do 100 litrov vode, večinoma pa okrog 50 litrov. Poleg tega je problem tudi v onesnaževanju, saj razna čistila in šamponi za pranje vozila odtekajo v tla. Če bi radi privarčevali na porabi vode, boste to najlaže storili pri pranju vozila.

Podjetnik Pierrick Bouquet, ki sicer prihaja iz Francije, je v ZDA pripravil rešitev, s katero boste za pranje avtomobila potrebovali je kozarec vode. Ustanovil je podjetje Ecolo Green Car Wash, ki uporablja okolju prijazne produkte. Vas zanima kako oprati avto le z enim kozarcem vode? Ecolo-Car je produkt na vodni osnovi, ki vsebuje mešanico kokosovega mila in organskih polimerov. Čistilo s škropilnico nanesemo na avtomobilsko površino, organski polimeri pa raztopijo umazanijo. Ostanek umazanije obrišemo s krpo iz mikrovlaken, površina avtomobila pa postane čista in gladka.

Običajno Ecolo car wash čistilo stane približno 15€ ($17-20), vsi produkti pa so biološko razgradljivi, varni, skladni z V.O.C., ne vsebujejo naftnih destilatov, ne povzročajo korozije, so antistatični in 100% varni okolju.

Ta vnos je bil objavljen v Zunanjost z značkami , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja