Nosilci koles za vlečno kljuko

Bliža se poletje in s tem čas dopustov. Nekateri se odločajo za taborjenje, drugi za hotele, tretji pa se na dopust odpravijo z avtodomom.  Če nimate ravno kombija ali zares velikega vozila v avtu, naloženem z vso opremo postane že kar gneča.

Dopuste preživljamo na različne načine, veliko od nas pa ga preživlja tudi aktivno, za ta primer so nepogrešljiva kolesa. Ko dopustujemo sami je v avtu običajno dovolj prostora za kolo, če pa na izletne gremo sami, hitro zmanjka prostora. V tem primeru so nepogrešljivi strešni kovčki ali pa nosilci za kolesa za na kljuko. Slednji so še bolj primerni, saj je vpliv kovčkov na porabo goriva avtomobila kar velik. Pri nosilcih za kljuko pa je ta minimalen, saj je nosilec nameščen zadaj, tako pa se aerodinamične lastnosti vozila ohranijo v največji meri.

Ker pa je nosilec za kolo za na kljuko potrebno homologirati, mora le ta biti ustrezno izdelan, da lahko zadošča vsem predpisom. Podjetje KML Kogovšek je specializirano za vse vrste vlečnih kljuk, cevnih zaščit za osebne avtomobile in avtodome, strešne prtljažnike ter druge izdelke narejene po meri. V svoji ponudbi imajo tudi veliko izbiro nosilcev za vlečne kljuke za vse vrste vozil, ti nosilci so kvalitetno izdelani. Pregibni mehanizem na nosilcih omogoča nemoteno odpiranje zadnjih vrat vozila. Za vse izdelke kupljene pri njih vam priskrbijo tudi vso potrebno dokumentacijo ter certifikate za vpis v homologacijski kartonček. Za več informacij vam svetujem obisk njihove spletne strani, kjer boste našli vse potrebne informacije o nosilcih za vaša vozila, ter ostalih izdelkih, ki jih ponujajo.

Ta vnos je bil objavljen v Zunanjost. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja