Različne vrste kartuš za naš Canon tiskalnik

Tiskalnik je postal nujna oprema za vsak dom in pisarno. Z njem lahko natisnemo raznovrstne dokumente in slike. Če pa imamo multi-funkcijsko napravo, pa lahko tudi preslikavamo raznovrstne slike, liste, vozniško dovoljenje in druge listine velikosti do A4 formata. Veliko osebnih in poslovnih uporabnikov izbere tiskalnik Canon, zaradi vgrajenih številnih naprednih tehnologij in ugodne cene. Temu je tako, saj ima omenjeno podjetje v ponudbi različne tiskalne naprave, ki zadovoljijo mnoge potrebe. Obenem pa so vsi njihovi produkti na voljo po ugodni ceni. Je pa res, da moramo kupiti kartuše Canon, da ohranjamo našo napravo v funkcionalnem stanju.

Originalne kartuše podjetja Canon

Vsak proizvajalec originalne opreme za svoje tiskalnike bo vedno priporočal tudi nakup OEM kartuš. OEM je oznaka za originalno opremo določenega podjetja. Z nakupom Canon kartuš originalne izvedbe pridobimo veliko prednosti. Res je, da je cena malenkost višja, vendar je za to dober razlog.

Garancija OEM Canon kartuš varuje tudi tiskalnik

Podjetje Canon, tako kot drugi proizvajalci tiskalnikov, priporočajo nakup originalnih kartuš. Tako zagotavljajo najvišjo mero združljivosti z našo tiskalno napravo. OEM kartuše Canon so opremljene tudi z garancijo proizvajalca. Tako se lahko zanesemo na brezhibno in brezskrbno tiskanje slik in dokumentov.

Canon tiskalnik tiska fotografijo rastline.

Višja natančnost tiska in boljša kvaliteta barve

Originalne kartuše Canon vsebujejo črnilo najvišje kakovosti. Obenem pa so natančno narejene za delovanje v različnih serijah Canon tiskalnikov. Tako se zagotovi natančen potisk barv. Vsak natisnjen dokument pa ima vidne črke, številke, simbole ipd. Vaše natisnjene slike sedaj lahko izgledajo zares odlično, saj so bile ustvarjene z visoko-kakovostno barvo.

Združljive kartuše s tiskalniki Canon so cenejše od OEM izvedb

Na trgu je opaziti veliko ponudnikov združljivih kartuš Canon. Njihova konkurenčna prednost je nizka nakupna cena in različne tehnične izboljšave, kot so:

  • Boljša učinkovita porabe črnila
  • Večja količina črnega in barvnega črnila
  • Enaka zanesljivost, kot OEM kartuše

Uporaba združljivih kartuš je večinoma priporočena za okolja, kjer se veliko tiska. S tem doma ali v podjetju prihranimo veliko stroškov z vzdrževanjem našega tiskalnika. Obenem pa je velikokrat priložena garancija proizvajalca ali prodajalca, kar je dodaten plus.

Obnovljene kartuše Canon

Dandanes veliko proizvajalcev tiskalnikov poizkuša biti bolj okoljsko varčnih. Tako ponujajo različne programe, kjer reciklirajo svoje stare kartuše. Podjetje Canon ponuja različne možnosti nakupa omenjenih enot. Njihova prednost je nizka cena in visoka zanesljivost. Njihova uporaba je priporočljiva za ljudi, ki željo ohraniti kvaliteto natisnjenih dokumentov in slik, obenem pa zmanjšati stroške z nakupom kartuš – na kratki in dolgi rok.

Ta vnos je bil objavljen v Ostali prispevki z značkami , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja