Skoki s padalom s priljubljenih letališč

Pri nas je kar nekaj letališč, kjer so vam na voljo skoki s padalom v tandemu. Eno od njih je tudi letališče Šentvid pri Stični. Ta kraj ste zagotovo že kdaj obiskali, saj vam ponuja še druge izjemno zanimive in nepozabne priložnosti.

Skoki s padalom z letališča Šentvid pri Stični niso znani samo po vznemirljivem prostem padu in lebdenju po zraku, temveč tudi zaradi nepozabne panorame, ki vas ves čas spremlja med skokom.

Poletje nekoliko drugače

Če ste do sedaj poletja preživljali v tujih krajih, je letos morda čas, da svoje počitnikovanje preusmerite v naše kraje, saj vam ti ponujajo številne možnosti. Vseh prav gotovo še niste izkoristili. Skoki s padalom z letališča Šentvid pri Stični naj se pojavijo na vašem seznamu za letošnje počitniške izlete.

Vsekakor pa so vam pri nas na voljo še nekatera dobro poznana letališča, s katerih boste lahko opravljali skoke s padalom v tandemu. Takšno priložnost vam ponuja na primer še letališče v Lescah, v Portorožu.

Skok s padalom

Pogovor z inštruktorjem vam bo dobro del

Skoki s padalom z letališča Šentvid pri Stični in iz drugih mest so popolnoma varni, saj vam je pri tem nudena vrhunska oprema. Kljub temu pa je nekatere med vami takšnih podvigov strah, čeprav si prostega pada in lebdenja po zraku že dolgo želite.

Preden boste doživeli vse oblike adrenalina, se boste z inštruktorjem v miru pogovorili. Ta vam bo povedal nekaj zadev, ki bodo v veliki meri poskrbele, da vas bo strah popolnima minil.

Presenetite slavljenca s posebnim darilom

Skoki s padalom z letališča Šentvid pri Stični so res nepozabni. To vam bi znali najbolje opisati vsi tisti, ki so se takšnega podviga že lotili in to ne samo enkrat, temveč večkrat. Če imate v svoji bližini osebo, ki bo v kratkem na primer praznovala okrogli jubilej, je morda skok s padalom v tandemu izvrstno darilo.

Skoka s padalom bo slavljenec zagotovo zelo vesel, zlasti če ima rad nova doživetja. Čeprav je to morda oseba, ki se je ne predstavljate skakati iz letala, pa je čas za spremembe.  Da ji bo vse skupaj lažje, je najbolje, da jo na poti k novi dogodivščini pospremiti kar vi, ker ste ji to izvrstno darilo tudi zakuhali. Po skoku vam bo zagotovo zelo hvaležna. Kaj kmalu pa boste skupaj z njo že načrtovali nov podvig, morda na katerem drugem letališču pri nas. Vso ponudbo si lahko ogledata na spletu in se skupaj odločita za najmikavnejšo.

 

Več o tandemskih skokih iz slovenskih letališč, si preberite na https://www.prostipad.si/.

Ta vnos je bil objavljen v Ostali prispevki z značkami , , , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja