Avtodeli za amaterje in profesionalce

Gotovo ni med nami nikogar, ki ne bi skušal pri stroških, povezanih z avtomobilom, vsaj malo prihraniti. To je mogoče tudi takrat, kadar so potrebni novi avtodeli. Pogosto je priporočljivo pobrskati po spletu in tako preveriti, kakšne so cene za različne avtodele različnih proizvajalcev – nenazadnje nikjer ne piše, da morajo biti vgrajeni v avtomobil avtodeli istega proizvajalca, kot ob nakupu novega avtomobila. Če podatke skrbno preverimo, lahko hitro ugotovimo, da nas avtodeli (silux.si) na pooblaščenih servisih pogosto stanejo veliko več, kot bi bilo sicer treba plačati, če bi odgovarjajoči avtodel kupili na spletu sami, ali pa bi nam primernega za najbolj ugodno ceno nabavil lokalni mehanik, ki nima pogodbene obveze po prodaji in vgrajevanju avtodelov, ki so originalni.

Kateri avtodeli so vam na voljo na spletu?

V spletnih trgovinah z avtodeli dejansko ni omejitev. Nekateri prodajalci se osredotočajo zgolj na ožjo in specifično ponudbo, tako vam lahko ponudijo zgolj dele za karoserijo, dele za motor ali zgolj dodatno opremo, pri nekaterih pa boste našli tudi vse na enem mestu. Preverili smo spletno prodajalno Silux, kjer vam je na voljo izjemno širok nabor proizvodov, s katerimi bodo poskrbeli za vse potrebe vašega jeklenega konjička. Pri njih vam nudijo vsa svetila: žaromete, smernike, odsevnike, zadnje luči, meglenke, pozicijske luči, dnevne luči, luči za osvetlitev registrskih tablic, pa tudi motorčke za žaromete, balaste, stekla za žaromete in adapterje. Enako bogata je ponudba tudi v ostalih kategorijah, tako lahko na primer v kategoriji hladilnih sistemov najdete hladilnike gretja, hladilnike vode, hladilnike olja, hladilnike klime, polnilnega zraka, pa tudi termostate, ekspanzijske posode, izparilnike, ventilatorje, kondenzatorje, sušilce klime …
Verjetno se sprašujete, zakaj bi bila takšna ponudba zanimiva za lastnike avtomobilov, ko pa se ti običajno ne lotevajo popravil avtomobila sami, vendar so avtodeli več kot zanimivi tudi za tiste drobne opravke na avtomobilu, za katere lahko poskrbite tudi kar sami doma. Še zlati, če imate starejši avtomobil, ki ni več v garanciji. Zakaj si ne bi na primer sami zamenjali olja? Zakaj ne bi popravili ogledala? Zamenjali platišč z zimskimi pnevmatiki za platišča z letnimi? Nenazadnje v trgovinah z avtodeli nimajo samo delov, temveč tudi vse potrebno orodje in pripomočke, ki jih potrebujete, če imate vsaj malo žilice za domačega mehanika in želite pri vzdrževanju avtomobila nekoliko prihraniti.

Ta vnos je bil objavljen v Nasveti. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja