Avtoradio

Avtoradio – neprecenljiv dodatek v avtomobilu, se strinjate? Vsi tisti, ki veliko časa preživite na poti in tudi tisti, ki sicer niste toliko v avtomobilu, ste verjetno enakega mnenja – avtoradio moramo imeti! V primeru, če potujemo v družbi morda ni toliko pomembna glasba, vendar, ko se na daljšo pot odpravite sami pa je avtoradio resnično neprecenljiv dodatek. Nekateri si niti predstavljati ne morejo kako bi bilo, da bi se morali že samo v trgovino prevažati brez avtoradia, kaj šele na kakšno daljše potovanje? Skozi čas so se avtoradii močno spremenili tako po zasnovi, kot tudi funkcijah, ki jih premorejo. Če zavrtimo čas nekaj let nazaj, lahko še sedaj živo slišimo prevrtavanje vseh kaset, ko smo iskali neko želeno glasbo. Tedaj so bili avtoradii samo na kaseto. Sčasoma pa so se razvili bolj funkcionalni, tisti, ki predvajajo cd-je in mp3 posnetke. V sodobnem času pa je tehnologija stopila še korak dlje. Sedaj so na trgu dosegljivi celo avtoradii z usb priklopom ali celo na spominsko kartico. Vsa ta sodobna tehnologija nam prihrani vse prej omenjeno izgubo časa ob neskončnem iskanju najljubše pesmi. Da ne omenimo daljinsko vodene avtoradie, ki so pa resnični hit zadnjih nekaj let. In še prednost sodobnega časa – sedaj lahko preko spleta naročite popolnoma nove ali pa se morda odločite za nakup rabljenih. Vpogled v različne oglase pravnih ali fizičnih oseb, vam med drugim omogočajo salamon oglasnik ali oglasnik bolhač.
Ste že slišali za Din-2 avoradio? Gre za avtoradio, ki ima dvojno višino (velikost 2-DIN) in je primeren za vozila, ki imajo pod originalnim avtoradiem še en prazen predal.
Kakorkoli že, avtoradio je resnično nekaj brez česar si marsikdo ne predstavlja vožnje v avtomobilu. Resnici na ljubo nekaterim niti ni mar ali poslušajo novice ali glasbo, dejstvo je, da jim »navezanost« na avtoradio predstavlja zgolj neko navada. Omislite si avtoradio iz salamon oglasnika ali bolhača in odpravite dolgčas v avtomobilu.

Ta vnos je bil objavljen v Nasveti. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja