Filtri kabine

Filter kabine je le še eden izmed filtrov, ki se nahajajo v vašem vozilu. Seveda je tudi za ta filter zelo pomembno, da ga redno menjate. Filtri kabine še posebej zahtevajo menjavo, v kolikor se vozite v nekem prašnem okolju oziroma v območjih, kjer se nahaja veliko cvetnega prahu. Filter, ki se zamaši namreč poslabša učinkovitost prezračevanja kabine, kar pa s seboj prinese rosenje stekel in seveda tudi zmanjšanje učinkovitosti delovanja klimatske naprave. To pa še ni vse, saj posledično lahko pride tudi do hitrejšega razmnoževanja bakterij, glivi in tudi plesni v vaši klimatski napravi.

Ravno zaradi navedenih posledic oziroma razlogov je pomembno, da poskrbite za filter kabine tako, da dezinficirate sistem, torej enkrat na leto očistite klimatsko napravo vašega vozila z ustreznimi spreji za čiščenje klime. Te spreje boste dobili v vsaki bolje založeni trgovini. Same filtre kabine pa seveda lahko kupite tudi preko spleta, v spletni trgovini Olja.si.

Spletna trgovina Olja.si je izdelana pregledno, zato ne boste potrebovali veliko časa, da se vam bo prikazala široka in pestra ponudba filtrov kabine. Trenutno je na voljo 30 izdelkov filtrov kabine, ampak to število seveda lahko variira. Poleg filtrov kabine si lahko kupite na istem mestu tudi filtre olja, goriva in zraka. Zakaj bi kupovali vsak filter na drugem mestu, če lahko kupite vse na istem mestu? V kolikor filtra trenutno ne potrebujete, pa si še vseeno lahko pogledate pestro izbiro olj, torej olj različnih znamk, kot so Aral, Valvoline, Total, Shell, Selenia, Mazda, Ford, Castrol in še druge znamke.

Ta vnos je bil objavljen v Nasveti. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja