Nakup avtomobilske vlečne kljuke

Ob nakupu avtomobilske vlečne kljuke je dobro, da pregledate čimvečjo ponudbo vlečnih kljuk in ob končni odločitvi upoštevate tudi strokovno mnenje. Seveda je zelo pomembno, da je vlečna kljuka kvalitetna in primerna za vaš avtomobil oziroma drugo vozilo. V času nakupovanja avtomobilske vlečne kljuke pa si le oglejte tudi spletno stran podjetja KML Kogovšek, ki se ukvarja z izdelavo in montažo vlečnih naprav za vse tipe in vrste vozil, v primeru da njihova nosilnost ne presega 3500 kg.

Lahko se odločite za snemljivo vlečno kljuko, ki deluje na sistem odvitja dveh matic. Omenjen sistem vlečne kljuke je enostaven, prenese velike obremenitve, poleg tega pa niti ne potrebuje vzdrževanja. Če obiščete spletno stran omenjenega podjetja si boste lahko ogledali tipične lastnosti treh vrst vlečnih kljuk in to so, vlečna kljuka na dva vijaka, vlečna kljuka-original na patent in vlečna kljuka-na patent.

Vendar pa vam podjetje ne nudi le vlečnih kljuk za avtomobile, ampak tudi za ostala vozila, kot so počitniška, dostavna in tovorna vozila ter tudi ostala vozila, ki so namenjena prevozu potnikov. Dobro je omeniti tudi to, da je sprememba leta 2008 v zakonu odstranila člen, v katerem je bilo predpisano, da se morajo vlečne kljuke sneti iz vozila, če niso v uporabi. Sedaj vam vlečnih kljuk ni več potrebno snemati iz vašega vozila.

Ta vnos je bil objavljen v Nasveti. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja