Kako na letališče brez prevoza?

Se v kratkem odpravljate na potovanje z letalom, ali pa morda pričakujete obisk prijatelja, poslovnega partnerja, ki bo pripotoval z letalom? Pogosto se znajdemo v dilemi, kako potovati do ali z letališča. Nekateri se odločijo za osebni avtomobil, vendar pa pri tem nastanejo stroški parkiranja na parkiriščih letališča, ki navadno niso nizki. Vse bolj pogosto se ljudje, ki potujejo, poslužujejo kar taxi prevozov, ki so cenovno ugodni, zlasti, če gre za prevoz z več potniki.

Pri nas imamo sicer le eno večje letališče, ki pa je v primerjavi s tujimi razmeroma majhno. Taxi letališče Brnik je navadno lahko dobiti. Ker je Slovenija majhna država, vas lahko taxi z letališča Brnik oz. letališča Jožeta Pučnika odpelje praktično kamorkoli želite. Svetujemo le, da se prej pozanimate o prevozih in potujete z več potniki, ki želijo na enako lokacijo oziroma v enako smer kot vi, saj bodo tako stroški prevoza nižji kot, če bi potovali sami.

Na spletu najdemo veliko število taxi ponudnikov, nekateri med njimi imajo na voljo sistem online, ki so še posebej prijazni do uporabnikov, saj lahko svoj prevoz do minute natančno rezervirate kar iz domačega naslonjača ali pa kar iz letala na vaši poti. Tak sistem je zelo učinkovit, tako za stranke oziroma uporabnike taxija kot tudi za taxi prevoznika, saj tako lahko lažje optimizira stroške poslovanja. Uporabniki, ki si na ta način skrajšajo potovalni čas, pa se bodo zagotovo še vrnili k taxi ponudniku, s katerim so bili zadovoljni.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja