Okrasni pokrovi naredijo vaše vozilo popolnoma drugačno

active_rc_okrasni_pokrov_1_2

Okrasni pokrovi so več kot odlični, da bo vaše vozilo izgledalo popolnoma drugače, ko jih boste zamenjali. Njihova visokokakovostna plastika omogoča, da bo vaš avto izgledal mlajše in veliko lepše. Kupijo se lahko okrasni pokrovi velikosti 13˝, 14˝, 15˝ in 16˝. Veliko izbiro imate tudi pri barvi in obliki, ki bo popestrila »obutev« vašemu avtomobilu. Okrasni pokrovi so odlični tudi za voznike, ki radi preizkušajo vedno nove stvari in želijo, da vedno znova popestrijo svoje vozilo. Nova oblika in barva pokrova bosta omogočili, da bo vaše vozilo izgledalo ob vsaki spremembi popolnoma drugače. Okrasne pokrove si lahko naročite preko spleta ali pa jih kupite v trgovini z avto opremo, poleg pa prejmete tudi garancijo proti mehanskim poškodbam. Izbira je velika in pestra, vse pa je odvisno od vaših želja, vašega okusa in vrste vozila, ki ga vozite, saj ima vsako vozilo na izbiro popolnoma drugačna platišča.

Okrasni pokrovi se lahko tudi obrabijo

Tudi okrasni pokrovi imajo svojo življenjsko dobo, ki je sicer dolga, ampak žal ne večna. Vremenske razmere in veliko prevoženih kilometrov sta glavna krivca, da je potrebno tudi okrasne pokrove čez čas zamenjati. Ko boste opazili, da jih ne namestite in odstranite več z lahkoto, takrat je čas za razmislek o novih. Lahko pa se vam zgodi, da jih enostavno ne boste mogli več namestiti, tako bodo že uničeni. Velikokrat pa sta lahko krovca za menjavo okrasnih pokrovov tudi preluknjana guma, ki se lahko med vožnjo zgodi prav vsakemu vozniku ali pa le robnik, ki je bil ob ne pravem času na ne pravem mestu.

Kako namestiti okrasne pokrove?

Okrasni pokrovi so za nameščanje zelo enostavni, kljub temu pa boste ob nakupu teh prejeli poleg tudi navodila za nameščanje. Plastika je prožna, zato jih boste z lahkoto pritrdili na vaša platišča, le pozorni morate biti, da so dovolj pritrjena. Velikokrat se zgodi, da jih vozniki premalo pritrdijo in pozneje ne preverijo, posledično pa jih med vožnjo tudi izgubijo. Glede tega, se le prepričajte, da bodo okrasni pokrovi dobro pritrjeni in jih ne boste izgubili še vi ali pa si pri tem celo poškodovali vaše vozilo.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja