Nenavadne moške ročne ure

Čeprav smo morda mislili, da bodo s pojavom mobilnih telefonov in drugih podobnih naprav stare ročne ure izgubile svoj namen, te še vedno veljajo za zelo priljubljene in verjetno bo tako tudi ostalo. Ročne ure tako kljubujejo času in ostajajo pomemben modni in trendovski dodatek. Njihov namen pa vsekakor ni samo prikazovanje točnega časa.

Kupcem ročne ure pomenijo veliko več kot pripomoček za prikazovanje časa. Tega se še kako zelo dobro zavedajo tudi proizvajalci ur. Tako na trgu lahko izbiramo med številnimi vrstami in oblikami. Med bogato paleto klasičnih, športnih, elegantnih, tehnološko usmerjenih ur in zabavno odštekanih primerkov zagotovo prav vsak najde primerno zase.

V današnjem prispevku si bomo pogledali ročne moške ure, ki so nekoliko posebne že na prvi pogled.

moška ročna ura

Ure za ljubitelje športnih avtomobilov

Na trgu lahko najdete moške ročne ure, ki so izdelane posebej za ljubitelje športnih avtomobilov. Vendar pa vas moramo opozoriti, da je bilo na svetu izdelanih samo deset ekskluzivnih primerkov, zato se prodajajo skupaj s certifikati o avtentičnosti.

Artistična in minimalistična ura

Posebna vrsta moške ročne ure je tudi artistična, minimalistična in unikatna ura, ki ure in minute prikazuje samo z eno narisano krivuljo. En del krivulje kaže ure, drugi del pa minute.

Ura kot računalniška ikona

Ste morda kdaj videli ročne moške ure, ki so oblikovane kot računalniške ikone? Take ure so v največje veselje moškim, ki so pravi navdušenci nad računalniki. Prikaz časa je izjemno enostaven za razumevanje.

elegantne moške ure

Digitalno prikazovanje časa

Moški, ki se navdušujejo nad formulo, bodo zagotovo najbolj navdušeni nas urami, ki čas prikazujejo digitalno v intenzivni rdeči barvi. Take moške ročne ure so športne in elegantne obenem.

Za ljubitelje piksel umetnosti

Ročne ure za moške, ki izgledajo kot masivne srebrne zapestnice, čas pa prikazujejo v pikslih na srebrni podlagi, so namenjene predvsem za ljubitelje pikslov. Na voljo so v beli, rjavi ter rožnati barvi.

Ure z LED prikazovalniki

Moške ročne ure z LED prikazovalniki so lahko hkrati mobilni telefon, kamera, predvajalnik glasbe in filmov. Vse to je omogočeno preko Bluetootha in reže za spominske kartice.
Na trgu torej ne najdemo samo ur, ki bi bile povsem klasične narave, temveč sila nenavadne ter zanimive moške ročne ure. Preverite jih lahko kar na spletu.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja