Pisarniško pohištvo za vse potrebe

Pred časom sem se končno opogumila, pustila službo in svoj hobi spremenila v pravi posel. Dela sem se lotila kar od doma. Nekaj časa sem delala na kavču ali v kuhinji. Vendar sem že kaj kmalu ugotovila, da imam okoli sebe preveč dejavnikov, ki mi uničujejo koncentracijo in da sem bila venomer manj produktivna. Tako sem si končno priznala, da potrebujem domačo pisarno, predvsem pa pravo pravcato pisarniško pohištvo.

Kako urediti domačo pisarno

K sreči imam doma dovolj prostora, da sem si svoj mali pisarniški kotiček uredila v dnevni sobi. Najprej sem razmislila, kakšno pisarniško pohištvo potrebujem. Moje delo vsebuje veliko ročnega dela, tako da sem vsekakor potrebovala veliko pisalno mizo z veliko prostora ne samo za računalnik, ampak predvsem za ustvarjanje. Poleg tega sem potrebovala še prostoren predalnik in pa police, ki bi moj pisarniški kot vizualno ločile od preostalega bivalnega prostora. Tako bi se tam lahko popolnoma posvetila svoji službi in delu.

opremljanje pisarne

Potem sem razmislila o barvah in materialih. V svoji prejšnji službi je bilo pisarniško pohištvo v svetlih hladnih barvah ali pa srebrni kovini. Pisarna mi je vedno vzbujala hladen in neprijazen občutek, ne glede na to, kako sem si okrasila mizo. Sama imam rajši les in tople barve, tako da sem se odločila, da mora biti tudi moje pisarniško pohištvo leseno, a hkrati barvito. Takšno mi je namreč najbolj všeč, pa še na mojo prejšnjo službo me ne spominja, kar je še en dodatni plus.

Moja sanjska pisarna

Na koncu je padla odločitev – v trgovini s pohištvom sem si nakupila vse kose pisarniškega pohištva in še preprogo in se lotila dela. Mizo sem postavila blizu okna, tako da imam čez dan dovolj svetlobe. Našla sem celo ustrezno mizo s predali, tako da nisem potrebovala kupiti še posebnega predalnika. Miza ima veliko delovne površine, kar mi je zelo všeč, saj omogoča nemoteno delo.

Steno sem prebarvala s posebno kredno barvo, tako da si vse pomembne stvari lahko napišem na steno s kredo.

Zelo praktična in zanimiva ideja! Za mizo sem postavila omaro s policami, ki deluje kot pregrada in skupaj s preprogo prostor ločuje od preostanka dnevne sobe. Tako se lahko v svojem kotičku delu nemoteno posvetim, ne glede na to, ali so doma tudi ostali družinski članki.

Tako imam končno svojo sanjsko pisarno, ki spodbuja mojo kreativnost in iz katere lahko vsak dan črpam navdih. Od takrat sem pri delu tudi veliko bolj uspešna, kar pomeni, da je bilo pisarniško pohištvo gotovo pameten nakup, ki se mi je že zdavnaj obrestoval, saj sem sedaj lahko pri svojem delu bolj produktivna.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja