Poznate rolo garažna vrata?

Sodobnega življenja si več ne znamo predstavljati brez jeklenega konjička. Olajšuje nam življenje prav vsak dan, edina stvar, ki gre pri avtomobilih marsikomu na živce, pa je parkiranje, še posebej parkiranje v garažo z običajnimi vrati, ki jih je treba vsakič, ko pripeljete do njih, ročno odkleniti in odpreti. Seveda je pri tem treba stopiti iz avta, kar je še posebej neprijetno, če pada dež ali če je zelo mraz, pa tudi takrat, ko se nam zelo mudi, saj nam opravilo vzame nekaj dragocenih sekund. Vse te težave pa lahko rešijo rolo garažna vrata, ki so odlična rešitev tako za samostojne garaže kot tudi za skupinske garaže v večstanovanjskih ali poslovnih stavbah.

Prednost takšnih vrat, ki jih imenujemo tudi navojna vrata, pred običajnimi krilnimi garažnimi vrati je tudi v boljšem izkoristku prostora, saj rolo garažna vrata in njihov celotni mehanizem zavzamejo zelo malo prostora, poleg tega pa lahko parkirate tik ob njih, tako v sami garaži kot tudi pred garažo. Poganja jih elektromotorček, ki ga lahko daljinsko upravljate, v primeru, da zmanjka električne energije, pa je mogoče takšne vrste vrat odpirati in zapirati tudi ročno, s pomočjo ključa, tako kot vsaka druga garažna vrata.

Rolo garažna vrata so narejena iz trpežnega aluminija, ki vas bo navdušil s svojo odpornostjo na vremenske vplive, vlago in obrabo, pa tudi zato, ker omogoča zelo dobro protivlomno zaščito. Če je vaša garaža od znotraj povezana z drugimi prostori vašega doma ali podjetja, je to še toliko bolj pomembno, sicer pa bodo dobra protivlomna vrata zaščitila vaš avto pred krajo. Prednost takšnih garažnih vrat pred drugimi vrstami je tudi neslišnost njihovega mehanizma in to, da pri dvigovanju ter spuščanju ne nihajo navzven tako kot na primer običajna dvižna garažna vrata. Na voljo so rolo garažna vrata v različnih barvah, tako dimenzije kot oblika vrat pa se brez težav prilagodita vaši garaži.

Ta vnos je bil objavljen v Nasveti. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja