Sončni dnevi, vaš avto pa umazan

Pomladni in poletni meseci, so kot nalašč za razkazovanje vašega čistega jeklenega konjička. Ob vendar, kako imeti čist avtomobil, ko pa so vse profesionalne avtopralnice, avtopralnice na bencinskih servisih ter ob nakupovalnih središčih polno zasedene. Rešitev za vaš problem je štrajfiks. Verjetno je kar nekaj med vami kaj takih, ki ste ob omenjeni besedi začudeno pogledali. Ne gre za nič drugega kot za visokotlačni čistilec.

karcher ni od muh

Visokotlačni čistilec je uporaben tako za pranje avtomobilov, motorjev, kakor tudi avtodomov in kombijev. Grede na vaše potrebe, prilagodite vaš nakup. Glavno razliko med visokotlačnimi čistilci bi lahko opredelili na hladno ali toplo vodo. Štrajfiks lahko za svoje delovanje na hladno vodo direktno iz vaše vodovodne cevi, ali pa hladno vodo iz vodovodne cevi v sami napravi segreje na določeno temperaturo, ter z tem še poveča učinkovito pranje.

Štrajfiks segreva s pomočjo grelnika na bencin ali nafto, v novejšem času pa se pojavljajo tudi čistilci z električnim grelcem, njihova uporaba je namenjena predvsem na krajih ali prostorih kjer so izpušni plini nezaželeni ali celo prepovedani. Cene tovrstnih naprav so odvisne od načina delovanja in same moči naprave in se gibljejo od 100€ pa tudi do 2000€.

Večjemu delu lastnikov vozil smo rešili težavo. Verjetno pa so ena od pogostih umazanih stvari tudi tla po hiši, stanovanju. Za uspešno čiščenje brez kemikalij, lahko uporabite parni čistilec Karcher. Čistilec deluje tako, da s pomočjo pare  in parnega tlaka odstrani in očisti tudi bolj trdovratno umazanijo. Parni čistilec karcher je enostaven za uporabo, priročen, uporabnost pa tako pri čiščenju tal, kot kuhinjskih nap ali odstranjevanje vodnega kamna.

Ta vnos je bil objavljen v Zunanjost. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja